Hiustenpidennykset

Kaikki varastossa olevat

lisäkkeet ja pidennyshiukset -50 % alennuksella

Tule tutustumaan!

Hiustenpidennykset & hiuslisäkkeet

  • Pituutta, tuuheutta, raitoja ja upeita sävyjä.
  • Rajana vain mielikuvitus.
  • Valikoimissamme on sinetti ja teippipidennykset.

Hair Camouflage 

Hair camouflage on edullinen laadukas hiustenpidennys sarja. Hiukset ovat aina samansuuntaiset, jolloin hiussuomut eivät takkuunnu helposti.

Teippipidennys:

Paketti sisältää 10 hiusosiota ja teipin.
100% aitohius, pituus 40cm ja 8 eri sävyä. Hinta: 135€

Klipsipidennys:

Koko pään klipsipidennys aidosta hiuksesta. Näin saat nopeasti lyhyistäkin hiuksista pitkät tai saat kätevän lisän kampauksiin. Klipisit ovat nopea laittaa ja erittäin tukevat.
Hiusten pituus on 40 cm ja hius on 100 % remy-hiusta.
Valitse omasi 8 eri sävystä. Hinta: 135€

Simply Natural

Hiustenpidennyksissä käytetään 100% Intialaista super-remy hiusta, joka luokitellaan maailman parhaaseen pidennyshiuslaatuun. Hiusten materiaali on yhtä vahvaa tyvestä latvaan ja ne on istutettu sinettiin tasaisesti. 

Hiusten joukosta ei löydy yksittäisiä mustia hiuksia vaaleiden hiusten seasta. Hiusten hankintaa ja materiaalin tuotantoa valvotaan tarkasti eettisyyden ja laadun varmistamiseksi.

Sinettihiuksia on saatavilla kahtena eri mittana 30- ja 50 cm:ä suorina tai laineisina. Laajasta värivalikoimasta löytyy helposti asiakkaan toivoma sävy.

Simply Naturalin teippihiusta on saatavilla 30 cm laineisena ja 50 cm suorana. Shokkiväreissä teippihiusta löytyy 30 cm:n mittaisena.

Lue lisää www.simplynatural.fi

Clip Tape

Raidat, tuuhennus tai pidennys klipsillä tai teipillä. Clip Tape on tätä kaikkea. 100% aitohius. Soveltuu klipsikiinnityksellä päiväkäyttöön. 3 eri pituusvaihtoehtoa, 15cm, 25cm, 40cm.

raitaa. 2 eri pituusvaihtoehtoa, 25 tai  40 cm.

Elegance

Kampauslisäkkeet ovat valmistettu aidon hiuksenkaltaisesta MemoryHair-materiaalista. Lisäkkeitä voit suoristaa ja kihartaa. MemoryHair kestää lämpöä jopa 160 astetta.

Näillä Elegance-lisäkkeillä teet kampauksen jopa 5 minuutissa.